HINNASTO:

 

 

 

TOIMI NOPEASTI ENNENKUIN PÖYDÄT LOPPUVAT!

Itsepalvelupöytä: 39,00 €/ 1 vko*.65,00€/2 vko+ 5 % käsittelymaksu kokonaismyynnistä.
Myyntipöytä on 1300 x 600mm kokoinen ja jokaisessa pöydässä on myös tanko.

Lisäpäivä 6,00 €
Hintalappuarkki: tarrapohjalle 0,30 eur/30kpl

Varashälyttimet: 0,10 € / Kovahälytin (mm. vaatteisiin yms)

Mikäli et tyhjennä paikkaasi viimeisenä myyntipäivänä tunti ennen sulkemisaikaa, joudumme perimään paikan tyhjennysmaksun 20€. Tämän jälkeen 88.fi veloittaa tuotteen säilytyksestä 5,00 €/päivä.

Vitriinin käyttö
Voit myydä tavaroita myös lukollisessa vitriinissä. Viikkovuokra (6vrk) yhdelle hyllylle on 10 euroa. Perimme kokonaismyynnistä 5% provision.

 

 

*Huom!
Yksi myyntiviikko kirppiksellä on 6 vrk
ja kaksi myyntiviikkoa 12 vrk.

___________________________________________________________________________________

 

1. MYYNTIPAIKKA

1.1: Myyntipaikkaan kuuluu  pöytä,alalevy sekä ylälevy. Lisäksi pöytään kuuluu myös vaaterekki. Omien lisäpöytien, telineiden tai vastaavanlaisten käyttö ei ole sallittua.

1.2: Myyntipaikat ovat ennalta määrättyjä ja niihin viitataan jokaisesta pöydästä löytyvällä numerolla. Kalusteita ei saa siirtää muualle.

1.3: Ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista on myyjällä oikeus tutustua myyntipaikkaansa.

1.4: Myyntiin ei saa tuoda:

Elintarvikkeita, hygieniatuotteita, lääkkeitä, aseita, myrkkyjä, herkästi syttyviä aineita, täytettyjä

eläimiä eikä piraattituotteita (eli ilman tekijänoikeuksia valmistettuja tuotteita). Myös laitteet joista saattaa aiheutua käyttäjälle vaaraa tai haittaa ovat kiellettyjä.

Mikäli kirpputori katsoo jonkin tuotteen laittomaksi tai sopimattomaksi, tai tuote on ylipäätään vastoin annettuja ehtoja, on kirpputorilla oikeus poistaa kyseiset tuotteet.
Vastuu vastoin näitä ehtoja myyntiin tuotujen tuotteiden aiheuttamista vahingoista on aina myyntipaikan vuokralaisella.

1.5: Uuden tavaran myynti on kiellettyä, poikkeuksena ovat kaupparekisterissä rekisteröidyt yritykset jotka voivat myydä uusia tuotteitaan esittäessään asiaankuuluvat dokumentit.

1.6: Myyntipaikkaan voi tuoda lisää tuotteita koko vuokra-ajan aikana.

1.7:  Myyjän tuotteiden tulee mahtua vuokrattuun pöytään. Tavaroiden sijoittaminen lattialle tai käytävälle on kiellettyä paloturvallisuuden sekä siivouksen helpottamisen vuoksi.

 

2. VUOKRA- AIKA:

2.0: Mikäli pöytä on tyhjentämättä määrättyyn aikaan mennessä, veloitamme tekemästämme tyhjennyksestä 20,00€ tilityksen yhteydessä.Tämän jälkeen 88.fi veloittaa tuotteen säilytyksestä 5,00 €/päivä. Ellei halua ole tavaran takaisinottoon, ne voi jättää  88.fille, jolloin maksua ei tarvitse suorittaa.

2.1: Myyntipaikan vuokra täytyy maksaa vuokrasopimukseen merkittyyn vuokra-ajan alkamispäivämäärään mennessä, kirpputorin aukioloaikana kokonaisuudessaan.

2.1.0: Halutessasi voit tuoda tuotteesi myyntiin jo myyntijaksosi alkua edeltävänä päivänä tuntia ennen sulkemisaikaa

2.2: Viimeisenä myyntipäivänä pöydän tulee olla tyhjä viimeistään tunti ennen liikkeen sulkemista          

2.3: Mikäli pöytä on tyhjentämättä määrättyyn aikaan mennessä, veloitamme tekemästämme tyhjennyksestä 20,00€ tilityksen yhteydessä.

2.4: Myyntitulot tilitetään myyjälle vuokrasopimuksen päätyttyä liikkeessä joko tilityksen yhteydessä käteisellä tai pankkitilille. Myyjän on varauduttava esittämään henkilöllisyystodistus (! )

2.5: Mikäli myyjä keskeyttää myynnin ennen kuin myyntijakso on  loppunut, tehdään tilitys sinä päivänä. Tällöin pöytävuokrasta ei makseta hyvitystä.

3. MYYNTI:

3.1: Tuotteissa tulee olla hintalappu jossa selkein merkinnöin aina:

tuotteen nimi riittävän tarkasti sekä tuotteen hinta euroina.

3.2: Jos tuotteessa on hälytinlaite, on hintalapun oltava aina hälytinlaitteen välissä.

3.3: Tuotteen hintaa ei saa korjata hintalappuun vaan on aina tehtävä uusi hintalappu.

3.4: Hinnoittelussa saa käyttää vain 88.fi Itsepalvelukirpputorin omia viivakoodillisia hintalappuja.

3.5: Mikäli myyntiin tuodaan viallisia tuotteita on viasta ilmoitettava selkeästi. Viallisia tuotteita ei saa väittää ehjiksi. Esimerkiksi viallisia tai käyttäjälleen muutoin vaarallisia sähkölaitteita tai käyttäjälleen vaaraa aiheuttavia koneita ei saa myydä.

3.6: Liikkeessämme on tallentava kameravalvonta,hälytysjärjestelmä sekä hälytinportit, joiden avulla pyrimme parhaamme mukaan valvoa ettei tuotteita katoa asiattomasti.  88.fi Itsepalvelukirpputori ei kuitenkaan korvaa myyntitilasta varastettuja tai kadonneita tuotteita.

3.7: 88.fi Itsepalvelukirpputori ei vastaa tuotteiden tuhoutumisesta tulipalon, vesivahingon, murron, ilkivallan tai muun siitä riippumattoman syyn sattuessa.

3.8: Löytötavaroita sekä pöydistään eksyneitä tavaroita säilytetään viikon ajan. Myymättä jääneet tuotteet tulee noutaa viikon (7 vrk) kuluessa, muutoin ne katsotaan hylätyiksi ja siirtyvät 88.fi Itsepalvelukirpputorin  omistukseen.

 

 

NEUVOJA:

*Hinnoittele tuote realistisesti niin se kiinnostaa asiakasta

*Laita mielestäsi arvokkaisiin tuotteisiin hälytin. Hälyttimiä voi vuokrata kassalta.

*Muista aina laittaa hintalappu hälyttimen väliin tai kassa ei myy tuotetta.

*Mikäli tuotteen hintalappu on epäselvä tai sitä on korjailtu ei tuotetta voida myydä.

    *Kirjoita tuotteiden hintalaput mahdollisimman tarkasti (esimerkiksi pelkkä ”dvd” ei riitä, vaan hintalapusta tulee selvitä dvd:n nimi ja muut tiedot. Tällä tavoin asiattomat henkilöt eivät voi vaihdella hintalappuja.)

*Mikäli havaitset epäilyttävää toimintaa, ilmoita asiasta välittömästi henkilökunnalle. Varkaiden karsiminen on yhteinen etu.

*Vuokra-ajan päättyessä voit lahjoittaa myymättä jääneitä tuotteita hyväntekeväisyyteen.

*MUISTA KÄYDÄ JÄRJESTÄMÄSSÄ PÖYTÄÄSI SÄÄNNÖLLISESTI! ÄLÄ LAITA PÖYDÄLLE LIIKAA TAVARAA! ARVOTAVAROILLE HÄLYTIN/VITRIINIIN! VARMISTA HINTALAPPUJEN KIINNITYS!

88.FI ITSEPALVELUKIRPPUTORI VARAA OIKEUDEN OTTAA VALOKUVIA KAIKISTA MYYNTITUOTTEISTA JA MAINOSTAA NIITÄ OMILLA SIVUILLAAN.

 

Tervetuloa muuttamaan tarpeettomat tavarat euroiksi tai tekemään hyviä löytöjä myyntipöydistä!

 


 

88.fi Itsepalvelukirpputori Second hand shop